36-ste KERSTSPRINT 2017

36-ste KERSTSPRINT 2017                                    

 

Het wordt kouder, alle schaatsen zijn al maanden uit het vet , trainen om te kunnen knallen op de mooiste, vetste en coolste wedstrijden van het seizoen. De toppers worden zenuwachtig om te knallen op het Olympisch Kwalificatie Toernooi om een startplek op de Olympische Spelen 2018 in Pyeongchang Zuid Korea te bemachtigen. De nationale clubtoppers verdringen zich om een startplek in Thialf veilig te stellen op het Kerstsprint van STC Rutten op tweede Kerstdag.

Want wees nou eerlijk, welke schaatser met sprintvezels wil nou niet starten op het Kerstsprint 2017 in de prachtige ambiance van Thialf Heerenveen. Knallen als nooit tevoren, verpulver je PR, aanval op baanrecords en zelfs nationale records is beslist niet onmogelijk zoals in het verleden al is gebleken .

Supersfeertje, mooie prijzen , topijs ( direct na OKT van 26 december) en de gelegenheid om je familie en vrienden op deze feestdag te laten zien waar je toe in staat bent. 

De toegang is gratis, dus geen belemmering om je supporters uit te nodigen.

Ook dit jaar heeft MAPLEZ  weer  een prachtige hoofdprijs , een  MAPLEZ onderstel naar keuze , beschikbaar gesteld. Ook ligt er  voor iedere deelnemer een attentie klaar bij de inschrijving.

Tevens hebben onze trouwe sponsoren  ook dit jaar  de KERSTSPRINTcommissie van STCRutten niet in de steek gelaten.  Heel hartelijk dank daarvoor. Zonder hen was dit spektakel niet haalbaar .

Mocht je benaderd worden als vrijwilliger, jurylid of deelnemer, schroom niet om ja te zeggen.

Wij als commissie doen er alles aan om het je naar de zin te maken.

See  you  2ndXmas  @Thialf ,

Lena Ketellapper en Rina Klijnstra

Share

Comments are closed.