ITC bijeenkomst Gewest Fryslân – OSG Sevenwolden

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor een informatieve bijeenkomst van het ITC (Instroom Talent Centrum) schaatsen. Deze avond zal worden georganiseerd door OSG Sevenwolden en het Gewest Fryslân. Beide genoemde partijen geven informatie over de ITC schaatsen waar het gaat om de combinatie van sport en onderwijs.

De ITC schaatsen richt zich op getalenteerde en gemotiveerde schaats talenten in alle disciplines welke de schaatssport te bieden heeft, een ieder is dan ook van harte welkom op deze informatie avond.

Sinds vorig jaar zijn OSG Sevenwolden en het Gewest Fryslân een samenwerking aangegaan wat betreft een optimale facilitering van getalenteerde schaatstalenten welke verbonden zijn aan de schaatssport en in het bijzonder onderdeel zijn van het Gewest Fryslân.

OSG Sevenwolden is een Topsport talentschool, een school voor Voortgezet Onderwijs voor VMBO, Havo en VWO met programma’s welke afgestemd zijn op de combinatie van sport en onderwijs. Voor meer informatie over de wijze waarop Sevenwolden werkt verwijzen wij u graag naar de website; www.sevenwolden.nl -> topsporttalentschool

Deze informatie bijeenkomst zal plaats vinden op:

  • Dinsdag 15 maart 2016
  • Inloop 19:15 uur met koffie & thee
  • Aanvang 19:30 uur
  • Locatie; OSG Sevenwolden, Buitenbaan 5 te Heerenveen.

Er is geringe parkeergelegenheid nabij deze locatie, u kunt gebruik maken van de parkeergelegenheid van ziekenhuis de Tjongerschans. Gelieve daar uw auto te parkeren.

Wij hopen deze avond zoveel mogelijk geïnteresseerde ouders te mogen begroeten.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uw interesse voor het bijwonen van deze bijeenkomst kenbaar te maken via het volgende mail adres; rianne@gewestfryslan.nl

Voor de sporters welke zich al aan willen melden voor de ITC schaatsen voegen wij een inschrijfformulier toe. Gelieve dit formulier in te vullen en per mail op te sturen naar: rianne@gewestfryslan.nl.

Wij zien u graag op 15 maart aanstaande.

Met vriendelijke groet,
Namens OSG Sevenwolden,
Namens het Gewest Fryslân, Stichting Topschaatsen Fryslân.

Aanmeldformulier: Aanmeldformulier ITC Gewest Fryslan

Zie ook de uitnodiging: Uitnodiging informatie avond Sevenwolden – Gewest Fryslan

Share

Comments are closed.