NK wintertriathlon 2016 in Groningen

Poster

De organisatie van de Global Textware Wintertriathlon Groningen is aangewezen om in 2016 het NK Wintertriathlon te organiseren. Het NK Wintertriathlon vindt plaats op zaterdag 5 maart op en rond het sportcentrum van Kardinge. Deze wedstrijd is zeer geschikt voor jong en oud, voor gevorderde sporter en beginner. Dit is een mooie kans om met een officieel NK mee te doen.

In 2011 werd in Groningen al eens succesvol het NK wintertriathlon voor senioren over de kwart afstand georganiseerd. In 2016 worden in alle leeftijdscategorieën (overall, jeugd, junioren, neosenioren en masters) in Groningen de Nationale titels verdeeld.

De startserie voor Jeugd en Junioren wordt in 2016 speciaal toegevoegd aan het programma. Dit jaar werd, na enkele jaren afwezigheid van een aparte jeugdwedstrijd, al wel een ‘run-skate’ voor jeugd/junioren georganiseerd. Met ingang van volgend jaar kan deze doelgroep zich weer gaan opmaken voor de volledige discipline.

De inschrijving voor het NK wintertriathlon is inmiddels geopend. Dus wacht niet te lang en daag jezelf en anderen uit voor een mooi multisport evenement.

Inschrijving kan via de site www.wintertriathlongroningen.nl of kijk op www.triathlonbond.nl

Succes met de voorbereidingen!

bijlage: poster nk wintertriathlon 2016 DEF

Share

Comments are closed.